El Port de Barcelona col·labora amb les següents entitats i institucions.
 

 

Memòria corporativa

L'Autoritat Portuària de Barcelona presenta la seva Memòria de Responsabilitat Social Corporativa. Un document que, des del punt de vista ambiental, econòmic i social, vol difondre de manera voluntària als nostres grups d'interès la informació més rellevant de l'entitat, així com posar de manifest les activitats realitzades al llarg de l'exercici 2010.

Memòria de Sostenibilitat 2014 Memòria de Sostenibilitat 2013 Memòria de Sostenibilitat 2012 Memòria de Sostenibilitat 2011 Memòria de Responsabilitat Social 2010 (versió flash) Memòria de Responsabilitat Social 2010 Memòria de Responsabilitat Social 2009 Memòria de Responsabilitat Social 2008 Memòria de Responsabilitat Social 2007

Jornades

L'eix central d'aquestes jornades és la promoció del comportament socialment responsable dins del Port de Barcelona, impulsant la responsabilitat social a les empreses de la Comunitat Portuària. Aquestes trobades, amb caràcter anual, es conceben com un espai de debat i punt de trobada per a compartir experiències de responsabilitat social i prevenció de riscos laborals.

Jornada 2015 Jornada 2014 Jornada 2013 Jornada 2012 Jornada 2010 Jornada 2009 Jornada 2008

Port de Barcelona - Espai Cardioprotegit

XV Jornada Prevenció de Riscos Laborals i RSC per a la Comunitat Portuària

Aquest proper dijous 9 de novembre se celebra la XV Jornada de Prevenció de Riscos Laborals i Responsabilitat Social per a la Comunitat Portuària.

La jornada forma part del compromís de l'Autoritat Portuària de Barcelona amb el desenvolupament i la sostenibilitat del Port en l'àmbit de la prevenció i la responsabilitat social.

Aquesta edició, dedicada a les seguretats de la prevenció, comptarà amb ponències a càrrec de diversos professionals de l'APB. Així, Narciso Amigó, Francesc Bonada, Jordi Vila, Jaume Molina, Àngel Rubio i Xavier Solé exposaran aspectes rellevants de la prevenció en diversos camps: seguretat vial, ambiental, industrial i sanitària.

5è Dinar Solidari per un futur sense Alzheimer

El dia 6 de maig de 2017 (dissabte) a les 13.00 h tindrà lloc al Poliesportiu del Port de Barcelona (ubicat a la ZAL, Av. Ports d'Europa s/n, 08040 Barcelona) el 5è Dinar Solidari al Port de Barcelona, per un futur sense Alzheimer.

Com anys anteriors, la iniciativa ha sorgit de la mà d'en Josep Mª Pérez, transportista recentment jubilat del Port de Barcelona, el qual ha contactat amb persones, entitats, associacions i operadors del Port amb l'objectiu de recaptar fons per a la recerca sobre la cura de l'Alzheimer i les malalties neurodegeneratives.

El dinar inclou una excel·lent paella, begudes, postres i cafè, seguida d'un rom cremat, i estarà amenitzat per les havaneres d'Ultramar i l'actuació de Wax & Boogie.

Tothom que desitgi col·laborar amb aquesta iniciativa solidària ho podeu fer:
- via internet a l'adreça www.ticketea.com/entrades-paella-solidaria
- fent aportacions, sense assistir al dinar, a la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, "La Caixa", ES28 2100 08011702 0063 3760
Els 20 € de cada tiquet es distribuiran: 10 € per a les despeses de la paella del dinar i 10 € per donació a benefici de la Fundació Pasqual Maragall, que té com objectiu fomentar i donar recolzament a la investigació científica en l'àmbit de l'Alzheimer.

Consciencia't, aquesta malaltia no distingeix entre famílies ni estatus social.

Qualsevol informació addicional que necessiteu podeu contactar amb Josep Ma. Pérez al telèfon 686 997 556.

Anima't a participar!!!

Fundació Pasqual MaragallNadal Solidari 2016

La campanya organitzada entre els dies 13 i 16 de desembre, ha permès lliurar 1.298 kg d'aliments a la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona i 2.397 unitats de productes d'higiene a la Fundació IRES.

La percepció sobre la qualitat dels productes recollits ha estat molt bona ja que en la classificació s'ha comprovat que les donacions responien als productes prioritaris sol·licitats pel Banc dels Aliments i que, independentment del pes, aporten valor a la donació.